Kamagra rendelési - szállítási információk

Fontos tudnivalók!

Mielőtt kamagra potencianövelő készítményt vásárolna a webáruházunkban, az alábbiakban tájékozódhat a termékeink megrendelésével, a szállítással és a fizetéssel kapcsolatosan.

Kamagra rendelés

A 12:00 előtt beérkezett megrendeléseket még az nap, (munkanap) a 12:00 után beérkezett rendeléseket pedig a következő munkanapon adjuk fel.

Kiszállítás

A webáruházunkban megrendelt termékeket diszkrét csomagolásban, postai úton, INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL juttatjuk el Önhöz. A kiszállítás maximum 2 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben POSTÁN MARADÓ küldeményként szeretné átvenni a megrendelését, úgy a szállítási adatok megadásánál a kiválasztott posta pontos címét kérjük megadni, illetve a cím mellé beírni (Postán maradó!) Köszönjük!

Fizetés

A webáruházunkban megrendelt potencianövelő termékekért nem kell előre fizetnie! A megrendelését utánvétes csomagként juttatjuk el Önhöz, így a megrendelt termékekért a csomag kézhezvételekor kell majd fizetni. A fizetendő összeget a futárnál készpénzben, illetve bankkártyával is rendezni lehet.

További információ:

Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba a „kapcsolat” menüpontban található üzenetküldő űrlapon keresztül.

(0) Items
Tételek 0
Részösszeg 0.00
Vissza az elejére